آموزش تهیه مربای قیسی
با زرد آلو مربای خوشمزه ای درست کنید
قیسی در آشپزی ایرانی بسیار کارآمد است و با آن غذاهای بسیاری تهیه میشود مثل آش ترش، قیسی پلو ، مربای قیسی و نیز میوه خشک تهیه کرد. همچنین در فصل هایی که زردآلو در دسترس نیست به راحتی میتوان با زردآلوی خشک مربای زردآلو درست کرد.
مواد لازم برای مربای قیسی
قیسی : 250 گرم
شکر : 1 پیمانه
آب لیموی تازه :1 قاشق سوپخوری
بادکا (گلوکز) :1/4 پیمانه
هل درسته : به تعداد لازم
اشپزی قیسی ,مربای ,تهیه ,مربای قیسی منبع
درباره این سایت